Iowa vinner 2020 Big Ti wrestling turnering

Den Store Ti-turnering produserer alltid vill, uventede og uforutsigbare kamper. Vel — dette året var intet unntak. Bare fire av ti No. 1 frø kjempet til en tittel, og fire ubeseiret brytere plukket opp et tap. Resultatene fra denne turneringen vise frem hva de beste utøverne i landet kan gjøre, og nå er all oppmerksomhet vil være med på den neste store scenen: NCAA tournament i Minneapolis.,

Iowa Hawkeyes vil gå inn i en nasjonal turnering som Store Ti-mestere, etter å ha plukket opp laget å vinne på konferansen nivå for første gang siden 2010, ledet av tre vinnere i 125-kilos Spencer Lee, 141-kilos Pat Lugo og 165-kilos Alex Marinelli. Lee ‘ s ytelse førte ham til å bli kalt Big Ti bryter av Året, og hovedtrener Tom Merker plukket opp Store Ti-trener år æresbevisninger.

Nebraska andreplass som et team i den Store Ti med en av finalistene og fem tredje-plass spillerne., Ohio State Buckeyes tok tredje med to champs i Kollin Moore og Lukas Pletcher, mens Penn State tok fjerde med to champs i Aaron Brooks og Mark Hall. Northwestern hadde også to champs i Sebastian Rivera og Ryan Deakin og ferdig med sjette som et team. Rivera ‘ s ytelse også tjent ham Enestående Bryter av Turneringen, mens Brooks har vunnet Freshman av Året for hans seier. Minnesota hadde den endelige mester på 285 kg i Gavlen Steveson og ferdig åttende som et team.,

Før den lyse lys av den nasjonale turneringen skinne, la oss ta en titt tilbake på hvordan hver av de Store Ti champions oppnådd sine mål.

LIVE-OPPDATERINGER FRA THE BIG TEN MESTERSKAPET

125: Spencer Lee dominerer Devin Schroder 16-2

Spencer Lee startet den første perioden med full kraft og scoret to raske angrepet med en lang tur mot Devin Schroder. Han var opp 4-1 etter de første to minutter, og deretter kjørte ut resten av den første perioden i full kontroll., Lee trengte bare noen sekunder i følgende periode å score to poeng og ta en 6-1 føre som Schroder er advart for drøying av tid.

Lee er en maskin som er på topp, og han har ikke gitt Schroder en pause alle match. Det er en historie av denne kampen, og det er blitt Lee ‘ s topp spillet. Schroder velge nøytrale til start på den tredje perioden, men Lee fulgte umiddelbart etter tredje periode starter fløyte med en takedown. Han gikk deretter opp 8-1 med å sykle på tid i en god posisjon for bonus i dette vm-match., Schroder er en fighter selv, og han ser for takedown, men Lee gjør den om til en takedown for 10-2 føre. Bonusen må være Spencer Lee ‘ s mellomnavn.

Begge utøverne blir advart for drøye, men Lee kjemper på toppen. Lee med en siste-sekund i nærheten falle tilbake for poeng til slutt ut med en 16-2 viktig beslutning.

Spencer Lee er en Stor Ti Champion!!

133: Sebastian Rivera beats Romerske Bravo-Unge 7-2

Oh boy, oh boy! Dette er en av de største matchups av natten, så to jagerfly gå head-to-head for sine Ti første Store tittel på 133 gram., Sebastian Rivera vant konferanse siste året på 125 kilo, men han kom borti opp nå, og vil ta på Penn State superstjerne Romerske Bravo-Unge. Gjør deg klar, folkens!

Rivera sportslige Gotisk stil singleter mens Bravo-Unge er i klassisk Penn State Blå singlet, for de av dere som er interessert.

Bravo-Unge gjør det første trekket, og plukker opp to med en tidlig takedown. Han er på jakt etter mer kontroll, men Rivera kjemper hardt for å komme ut. Og han flykter for en! En liten bit av handfighting og Bravo-Young går for en annen to, å lede folk inn i en scramble., Dommeren kaller potensielt farlig, og vi er tilbake til midten av matten.

Rivera velger ned for å starte den andre og rømming å knytte kampen. Vi er tilbake til handfighting og Rivera ser for seomthing, mulig en headlock til en sving, men han lykkes ikke med Bravo-Unge å møte alt. Oh, men det er en etappe! Rivera setter Brvavo-Unge ned og ser for backpoints. Han tar de to, og det er en 4-2 føre til Wildcat.

Bravo-Unge vil velge ned for å starte den tredje, og han vil enten må en flukt og lang tur, eller en takedown., Rivera har satt alt presset på motstanderen, og han er å plukke opp mer ridning tid på å gjøre ting vanskeligere for Bravo-Unge. Ett minutt igjen. Tjue sekunder igjen. Rivera har 1:02 ridning tid. Og nå er han en vinner.

Sebastian Rivera er et Stort Ti Champion!!

141: Lukas Pletcher tjener hevn mot Nick Lee i en 6-5 vinne

En stor omkamp som ligger foran oss! Her går vi.

Scrambling, scrambling, scrabling! Denne kampen starter med tonnevis av action, men det er Pletcher med de første to poeng. Lee plukker opp flykte, og det er 2-1 Pletcher., Lee sikrer en etappe, og ferdig til tross for Plectcher forsøk på å rulle gjennom takedown akkurat som han gjorde i dobbel. Lee leder 3-2 etter at de første to minutter.

Pletcher rømming, og det er 3-3 med tretti sekunder igjen i den første perioden. Pletcher plukker opp en tidlig flykte å ta ledelsen i den andre perioden. Det er 4-3 med 1:30 for å gå i den perioden. Lee ser etter en etappe, men Pletcher er for rask. Disse menn like talentfulle og sette på et vis! Det har vært en actionfylt kamp, men begge gutta har blitt kalt for drøying av tid, noe som tyder på at dommeren ønsker å se mer bevegelse.,

Escape for Lee til å starte den tredje, og vi er alle bundet opp til 4-4. Pletcher har holdt denne kampen nærmere enn han gjorde i State College. Ohio State-veteran går deretter for dobbeltrom ben, men motvirkes, bare å be Pletcher å skyte igjen. Han tar 6-5 ledelsen med en takedown etter Lees flykte. Tretti sekunder igjen. Pletcher ser for skudd, men de går ut av banen. Men det spiller ingen rolle, dette tilhører Buckeye.

Luke Pletcher er et Stort Ti champion!!,

149: Pat Lugo outmuscles Sammy Sasso 2-1

Ingen poeng etter første minutt, men disse gutta er fortsatt kjemper. Den matchup mellom Sasso og Lugo er interessant for en rekke grunner skjønt, man blir bare kroppen typen forskjellen mellom Lugo styrke og Sasso lengde. Det er Lugo med den første takedown og han vil styre Sasso «out of bounds». Lugo tilbake til sentrum og utfører en fin matte tilbake for å ri ut perioden. Han vil avslutte den første opp 2-0 med 1:10 for ridning i tid.

Disse gutta er begeistret, både plukke opp en advarsel på start., Lugo startet periode på bunnen, men Sasso holder ham ned for å rack opp ridning tid før du arbeider ham ut av sirkelen. Sasso rides out » perioden for :46 sekunder totalt ridning tid. Nå er det Lugo tur til å ri, Sasso velge bunnen, men det trengs :30 for å unnslippe. Flukten er under evaluering. Samtalen er reversert. Lugo leder 2-0, og arbeider for å kjøre ned Sasso er ridning tid, men han advarte for drøying av tid og kutter Buckeye løs. Det er 2-1 Lugo med mindre enn et minutt ut i tredje periode. Sasso gjør et trekk og setter Lugo nesten på ryggen, men tiden utløper., Tjenestemennene er gjennom samtale. Big Ti tittelen er i balanse. Samtalen er bekreftet. Sasso er ikke fornøyd, men han skal tenke om dette 2-1-kampen i løpet av de neste to ukene, og ser frem til omkamp på statsborgere.

Pat Lugo er en Stor Ti champion!!

IOWA CLINCHES BIG TI TEAM TITTEL

157: Ryan Deakin holder av Kendall Coleman 7-2

Nr 1 ubeseiret Ryan Deakin ser ut til sin første Store Ti tittel som han tar på Purdue unge Kendall Coleman, og den første perioden var alle Deakin., Han scoret det første takedown og var på utkikk etter baksiden poeng tidligere, men utøverne gå ut av banen. De sikkert vet hvordan du skal ri på Northwestern, men som Deakin bygget opp nesten to minutter for ridning i tiden etter den første perioden. Han valgte ned for å starte den andre og plukket opp en tidlig flukt, og nå i det nøytrale, det er Coleman som gjør angripe. Deakin, blir Deakin, prøvde å slå Coleman er skutt inn et motangrep, men han skapte en fastlåst situasjon. En annen takedown for Deakin, og han ender perioden 5-0., Coleman valgte nøytral til start i den tredje periode, og han ønsker å kjøre ned noen av Deakin er ridning tid og plukke opp to takedowns å kjempe for en seier.

Og det han går! Det er to for Coleman og en flukt for Deakin, og vi er i gang med 6-2 Deakin med 1:12 for å gå i kamp. Coleman skyter en dobbel ben, men han kan ikke ferdig mot Deakin forsvar. Tretti sekunder igjen. Ikke noe problem for Wildcat som han plukker opp en 7-2 seier med å sykle på tid.

Ryan Deakin er et Stort Ti champion!!,

165: Alex Marinelli sliper ut en tøff 3-2 seier over Vincenzo Joseph

Alt du trenger å gjøre er å si at disse to navnene for å få bryting fans glade for. Det er en re-match alle har ventet på: Cenzo vs. Bull.

Mye press på begge sider, men det var Josef som tok det første skuddet med en dobbel etappe. Marinelli forsvarte handling og kjemper hardt for å tvinge tempo, mens han ser rolig og samlet. Han la Marinelli plukke stillinger, men ikke la ham gå videre med dem., Ingen poeng etter første periode, og Marinelli vil velge bunnen for å starte perioden.

Escape Marinelli, og han tar den første leder av kampen. Joseph ser ut for et skudd, men Marinelli tellere på nytt, og unngå å la Joseph gli inn i hans sweet spot. Det har vært en defensiv kamp så langt med Marinelli å unnslippe å være den eneste punkt på brettet etter fem minutter. Joseph velger ned for å starte den tredje og plukker opp flykte å knytte kampen. Joseph har tatt de fleste av bildene, men han har ikke vært i stand til å score. Blod tid for Marinelli., Begge gutta vet hvor den andre ønsker å være, og de er å unngå disse stedene, forklarer 1-1 resultat.

Her kommer scramble! Ingen poeng, men tempoet har økt. Ett minutt å gå. Mer blod tid for Marinelli. Vi er fortsatt 1-1. Marinelli griper Josefs ben og plukker opp de første to poeng i kampen, og som vil gjøre det. Joseph legger flykte, men det er ikke nok. Bull vinner!

Alex Marinelli er et Stort Ti champion!!,

174: Mark Hall hevner et tap for Michael Kemerer med en tøff 8-5 vinne

Merk Hall gjør det første trekket, og ser for to, plukke opp den første takedown innen et minutt av kampen starter. Kemerer rømming, men handlingen fortsetter. Disse to mennene er begge toppidrettsutøvere, og de er bryting med respekt. Den første perioden ender med Hall holde 2-1 fordel, og en Penn State senior plukker bunnen. Escape Hall, men Kemerer går umiddelbart inn et skudd. Han kan ikke ferdig, og Hall finner noen krenkelser av sine egne, plukke opp poeng tilbake på den defense., En takedown følger for Hall som gir ham en 7-1 føre med mindre enn ett minutt igjen i den andre perioden. Kemerer plukker opp en annen escape punkt, men han må flytte en av sine egne til å sette seg tilbake i kampen. Et skudd av Kemerer setter menn tilbake i en handfighting posisjon, men Kemerer ikke kan fullføre det ut før slutten av perioden.

du Starter på bunnen for det tredje, Kemerer plukker opp en rask flukt for å bringe til å score til 7-3. Og nå er han på angrepet!, Kemerer styrker en krafse og plukker opp to til bringe score til 7-5, men en Hall escape strekker seg Penn State senior ‘ s føre til 8-5. En stall mot Hall kan være et lite håp for Kemerer, som han trenger for å finne tre poeng i de neste 30 sekunder til å kreve en konferanse tittel. Kemerer går for det samme trekket som han scoret på tidligere, men tiden renner ut.

Merk Hall er et Stort Ti champion!!

184: Aaron Brooks har vunnet Ti Freshman av Året æresbevisninger for sin 3-2 seier over Cam Caffey

Ingen poeng, men i den tredje perioden, men disse gutta er sulten.,

ingen av disse to mennene har vunnet en Stor Ti tittel, men de er begge slitt med ro og fokus som de sal av hverandres angrep. Caffey valgte ned for å starte første periode, og fikk en flykte for å komme på bordet først, men så Brooks henter sin handling, og ser for to. De går ut av banen og fortsette å kjempe tilbake i sentrum. Ingen poeng ennå for enten utøver annet enn Caffey å unnslippe.

Brooks velge nederst til start på den tredje perioden, og en flukt vil knytte det. Og det har han det! Vi er alle bundet opp til 1-1 med mindre enn to minutter å gå., Brooks kroker en etappe, men Caffey holdt seg sterk og enda så ut til å gå til motangrep på den kanten. Dommeren fortsetter å skrike «nøytral», men Caffey og Bekker er desperat tøff. Tilbake til sentrum går vi med 30 sekunder å gå. Det er to for Brooks på kort tid takedown! Caffey plukker opp en flukt, men Penn State har en annen vinner!

Aaron Brooks er en Stor Ti Champion!!

197: Kollin Moore plukker opp sitt tredje Big Ti tittel, denne gangen i 4-1 mote vs., Eric Schultz

Eric Schultz har satt sammen en imponerende sesong, og her er hans sjanse til å sette et utropstegn på hans år. Men Kollin Moore er TØFF.

The Ohio State bodde pasienten, ser det rette øyeblikket til å ta sin sjanse, og det det er. To poeng for Kollin Moore og en første periode rideout. Han leder 2-0 til start i den andre, og vil starte på bunnen i den neste perioden. En rask flykte gir ham 3-0 ledelse. Schultz har sikkert vært aggressive i denne kampen, men har ikke vært i stand til å score. Han kjemper, kjemper og bryting tøff mot Nei., 1 idrettsutøver i landet. Moore har 3-0 ført inn i den tredje perioden, men Schultz vil starte ned på jakt etter sin første punktet. Moore reid Schultz for de første minuttene av perioden, før du klipper han miste, selv om Buckeye leder komfortabelt 3-1 med 1:43 av ridning tid. Det er en ett-takedown kampen, men det har vært Moore, og han vil gjøre det igjen.

Kollin Moore er en Stor Ti champion!!

285: Gavl Steveson har vanskelig for en 8-6 seier over Mason Parris

Og her er vi i gang! Mason Parris og Gavl Steveson kjempe så sterk, men det er Paris med skudd., Han ikke helt ferdig, men viser frem sitt talent og hastighet. Og nå er det Steveson med de to, og han ser ut til å snu Parris for backpoints, men Parris rømming. Det er 2-1 med 1:20 for å gå i den første. Parris har vært å lage beveger seg mot et skudd, men så langt har det bare vært Steveson som har vært i stand til å sette opp poeng, og en annen takedown strekker seg ledelsen til 4-2. Parris finner en vugge, men det er for sent, og tiden løper ut i perioden. Han gjør en rask flykte til start i den andre, og det er 4-3 Steveson med 1:30 for å kjempe i den andre.

en Annen scramble! Holy cow, disse gutta er atletisk., Ingen poeng, men noen farlige situasjoner som Steveson og Parris rulle ut matten. Den andre perioden avsluttes med Steveson foran 4-3, og Steveson velge bunnen for å starte den tredje. En flukt for Steveson og en rask skudd gir ham momentum, men bare ett poeng. Steveson leder 5-3 som refs vurdere situasjonen.

Et angrep fra Parris, men ingen poeng. 5-3 Steveson med ett minutt igjen. Steveson plukker opp en annen takedown, og Parris ser ut for en kort tid flytte. Han plukker opp to, men det er ikke nok. Steveson tar seieren 8-6.