Liput

1974: Flyers oli valtava underdogs päästä Finaaliin vastaan pelottavia Boston Bruins. Mutta Flyers jatkoi järkytys kaikille, mutta itse kukistamalla Boston kuusi peliä tulee ensimmäinen NHL laajennus joukkue voittaa Stanley Cupin. Voiton avaimet olivat klubin täydellinen ennätys kotiin jään koko pudotuspeleissä, satunnaisia goaltending of Conn Smythe Trophy-voittaja Bernie Parent ja seuran dramaattinen viime hetken comebackin ja ylitöitä voiton Boston Puutarhat Peli 2 Finaaliin., Flyers päällä se pois 1-0 työnsulku spektrissä ratkaisevassa pelissä.

Bobby Clarke (vas.) ja Bernie Parent Philadelphia Flyers jatkaa Stanley Cupin niin he juhlivat sarjan voittanut voiton Boston Bruins Toukokuu 19, 1974.

1975: Vaikka Flyers oli puolustaa mestarien ja oli kotiin jään etu, monet pidetään nopeampaa Buffalo Sabres (kanssa lähes pysäyttämätön French Connection linja Gilbert Perrault, Richard Martin ja Rene Robert johtava hyökkäys) on enemmän lahjakas joukkue., Flyers oli jälleen virheetön kotijäällä päätöserässä voittaen kaikki kolme peliä spektrissä. Toista Conn Smythe Trophy-voittaja Vanhemman sulkea pois Sabres, 2-0, Cup-clinching kuudes peli Aud Buffalossa. Monet pelaajat sanoivat myöhemmin, että vanhempi oli jopa parempi Buffaloa vastaan kuin hän oli ollut Bostonia vastaan.,
1976: Nyt kaksi kertaa puolustava mestari ja ainoa NHL-joukkue voittaa TSSKA Moskova (Puna-Armeijan) aikana legendaarisen venäjän joukkueen Pohjois-Amerikan kiertueen aikana 1975-76 kausi, Broad Street Bullies on vielä vähän kunnioitusta Kanadan tai New York-hallitsee jääkiekko media. Korkeintaan he pääsivät 1976 finaaliin, jota pidettiin tasaisena otteluna harvinaisen syvälle ja lahjakkaalle Montreal Canadiensin joukkueelle. Montreal jatkoi lakaista sarjan-jotain Flyersin kriitikot vielä varisevat tähän päivään. On kuitenkin huomattava, että vanhempi loukkaantui eikä pystynyt pelaamaan finaalissa., Lentolehtiset olivat myös asettaa takaisin vahinkoa toisen linjan sniper Rick MacLeish, tekee kehuttu LCB-line (Conn Smythe Trophy-voittaja Reggie Leach, Hart Trophy-voittaja Bobby Clarke ja tulevaisuuden Hockey Hall of Fame inductee Bill Barber) klubi on vain vaarallinen rivi viimeinen sarja. Neljästä ottelusta kolme ratkaistiin yhdellä maalilla. Ratkaiseva peli oli tasan 3-3, menossa kolmas erä, mutta kahden jälkimmäisen jakson tavoitteet Montreal voitti pelin ja sarjan Habs.,
1980: kannoilla uskomaton runkosarja, että näki club post ennätys 35-peli lyömätön viiru, Flyers oli suosikki voittamaan heidän Patrick Division kilpailija New York Islanders. Sarjaottelussa Islanders voitti kuudessa ottelussa. Vaikka sarjan kuuluisin hetki oli palanut ensimmäinen-aika paitsiossa puhelun linjamies Leon Stickle, joka johti tavoite ja osaltaan Saarelaisten Cup-clinching ylitöitä voiton, Islanders-red-hot power play oli suurin yksittäinen tekijä, sarjan lopputulos. New York, kuten Habs, jatkoi voittaa neljä suoraa Stanley Cups.,
1985: Flyers näytti aina pärjännyt hyvin vastaan Edmonton Oilers-dynastian aikana runkosarjan, mutta jäi, kun he tapasivat jälleen Stanley Cupin finaalissa. Nuorin joukkue NHL: ssä, Lentolehtisiä järkyttynyt liiga julkaisemalla liigan paras ennätys aikana runkosarjassa ja etenee Finaaliin takana Vezina Trophy-palkittu maalivahti Pelle Lindbergh ja tulinen valmennus alokas NHL penkki pomo, Mike Keenan. Flyers oli kuitenkin altavastaaja menossa finaaliin vastaan Edmonton joukkue yleisesti pidetään paras NHL historiassa., Lindbergh ja yritys vaikeuttanut Oilers Peli 1 Spectrum, mutta lopulta polvivamman Lindbergh (kärsi alun perin Semifinaali ja törkeä Game 4 Lopullinen) pakotti hänet ulos sarja. Klubi oli myös asetettu takaisin avain vammoja Tim Kerr, Brad McCrimmon ja viipyvä vaikutuksia rikki kylkiluita kärsinyt kapteeni Dave Poulin aiemmin pudotuspeleissä. Flyers hävisi voitettavissa toinen peli sarjassa, ja Edmonton voitti kolme seuraavaa, mukaan lukien rengasrikko voittaa in Peli 5.,
1987: Flyers oli jälleen kerran kolautin menossa finaalissa Edmonton, ja oli jälleen kerran kohtuuttomat altavastaajia. Mutta tulinen rookie maalivahti nimeltä Ron Hextall ja koskaan sano-die joukkue eteensä antoi Oilers kaikki ne voisi käsitellä. Flyers taisteli takaisin 3-1-sarjavajeesta, kun käytännössä kaikki muut olivat myöntäneet Stanley Cupin Oilersille pakottaen seitsemännen ottelun Edmontonissa. Vuonna päättää peli, Flyers otti aikaisen johdon, mutta pian loppui puhti, ja Oilers voitti pelin 3-1., Tappiollisessa tilanteessa Hextall nimettiin Conn Smythe Trophyn voittajaksi.
1997: Flyers tuli 1997 Stanley Cupin finaalissa kuin suosikkeja voittamaan Detroit Red Wings-klubi, joka oli kehittänyt maine noustaan runkosarjassa, mutta taitto alle playoff paine. Sen sijaan sarja muuttui Flyersin kannalta romuksi. Red Wings osoittautui paljon parempi klubi, hyödyntää hutera goaltending, jonka Hextall ja Garth Snow ja köyhdytettyä sininen viiva., Siivet myös sammuttaa Legion of Doom rivi (Eric Lindros, John LeClair ja loukkaantunut Mikael Renberg, joka korvattiin alokas Dainius Zubrus Pelejä 2, 3 ja 4). Sairas-totesi huomautuksen päävalmentaja Terry Murray, joka sanoi, hänen tiiminsä oli ”tukehtuminen tilanne”, edelleen liimata romahduksen ja johti hänen irtisanomista valmentajana sen jälkeen, kun sarjan.