Iowa voittaa 2020 Big Ten paini turnaus

Big Ten turnaus tuottaa aina villi, odottamattomia ja arvaamattomia otteluita. Tämä vuosi ei ollut erilainen. Kymmenestä 1 seedsistä vain neljä paini mestaruuteen,ja neljä voittamatonta painijaa nappasi tappion. Tämän turnauksen tulokset näyttävät, mitä maan huippu-urheilijat voivat tehdä, Ja nyt kaikki huomio on seuraavalla suurella näyttämöllä: NCAA-turnauksessa Minneapolisissa.,

Iowa Hawkeyes tulee kansallinen turnaus, kuten Big Ten mestareita, ottaa kyytiin joukkue voittaa konferenssissa tasolla ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2010, johti kolme voittajaa 125-kiloinen Spencer Lee, 141-kiloinen Pat Lugo ja 165-kiloinen Alex Marinelli. Leen suoritus johti siihen, että hänet nimettiin vuoden Big Ten-painijaksi, ja päävalmentaja Tom Brands poimi Big Ten coach of the year Honorsin.

Nebraska sijoittui suurpujottelussa toiseksi yhdellä finalistilla ja viidellä kolmanneksi sijoittuneella joukkueella., Ohio State Buckeyes otti kolmannen kanssa kaksi champs vuonna Kollin Moore ja Luke Pletcher, kun Penn State otti neljännen kaksi champs Aaron Brooks ja Mark Hall. Northwesternillä oli myös kaksi mestaruutta Sebastian Riveralla ja Ryan Deakinilla ja sijoittui joukkueena kuudenneksi. Rivera suorituskykyä myös ansainnut hänelle Erinomainen Painija Turnauksen, kun taas Brooks voitti Fuksi Vuoden hänen voittaa. Minnesota voitti loppuottelussa Gable Stevesonin 285 punnalla ja sijoittui joukkueena kahdeksanneksi.,

Ennen kuin kirkkaat valot kansallinen turnaus loistaa, katsotaanpa katsomaan taaksepäin, miten jokainen Iso Kymmenen mestarien saavuttanut tavoitteensa.

LIVE-PÄIVITYKSIÄ BIG TEN MESTARUUS

125: Spencer Lee hallitsee Devin Schroder 16-2

Spencer Lee alkoi ensimmäisen kauden täydellä voimalla ja teki nopeasti kaksi takedowns kanssa pitkä matka vastaan Devin Schroder. Hän nousi kahden ensimmäisen minuutin jälkeen 4-1-johtoon ja ajoi sen jälkeen lopun ensimmäisen erän täysin hallinnassaan., Lee tarvitsi vain sekunnin seuraavalla kaudella pisteet kaksi pistettä ja ottaa 6-1 johtoon, kun Schroder on varoittanut jo hiipumassa.

Lee on kone päällä, eikä hän ole antanut Schroderille taukoa koko ottelusta. Ottelusta on yksi tarina, ja se on ollut Leen huippupeli. Schroder valita neutraali aloittaa kolmannen kauden, mutta Lee välittömästi seurasi kolmas erä alkaa pilli takedown. Sen jälkeen hän nousi 8-1-johtoon ratsastusajan ollessa hyvissä asemissa bonusta vastaan tässä mestaruusottelussa., Schroder on kuitenkin taistelija, ja hän etsii taklausta, mutta Lee kääntää sen taklaukseksi 10-2-johtoon. Bonuksena lienee Spencer Leen toinen nimi.

molempia urheilijoita varoitetaan viivyttelystä, mutta Lee taistelee huipulla. Leen viime sekunnilla lähellä putoamista takapisteet maaliin 16-2-major-ratkaisulla.

Spencer Lee on iso Kymppimestari!

133: Sebastian Rivera voittaa Roman Bravo-Nuori 7-2

Oh boy, oh boy! Tämä on yksi suurimmista matchups yön, kuin kaksi taistelijoita mennä head-to-head heidän ensimmäinen Big Ten otsikko 133 kiloa., Sebastian Rivera voitti konferenssin viime vuonna 125 punnalla, mutta hän on nyt lyöty ja ottaa vastaan Penn Staten supertähden Roman Bravo-Youngin. Valmistautukaa!

Rivera on urheilu-Gothic-tyyli aluspaidat, kun Bravo-Nuori on klassinen Penn State Blue aluspaita, niille, jotka ovat kiinnostuneita.

Bravo-Nuori tekee ensimmäisen siirron ja poimii kaksi varhain takedown. Hän hakee lisää kontrollia, mutta Rivera taistelee kovasti päästäkseen ulos. Ja hän pakenee yhden takia! Pieni kädentaistelu ja Bravo-Young lähtee hakemaan kahta muuta, johdattaen miehet sekasortoon., Erotuomari kutsuu potentiaalisesti vaaralliseksi, ja olemme taas keskellä mattoa.

Rivera päättää aloittaa toisen ja karkaa tasapeliin. Olemme takaisin handfighting ja Rivera näyttää seomthing, mahdollista otteeseensa puolestaan, mutta hän on onnistunut Bravo-Nuori torjua kaiken. Mutta tuolla on jalka! Rivera kaataa Brvavo-Youngin ja etsii taustapaikkaa. Hän vie kaksikon ja tuo 4-2-johdon Jokereille.

Bravo-Young päättää aloittaa kolmannen, ja hän tarvitsee joko paon ja pitkän kyydin tai takedownin., Rivera on painostanut vastustajaansa, ja hän hakee lisää ajoaikaa, mikä vaikeuttaa Bravo-Youngin asioita. Minuutti jäljellä. 20 sekuntia jäljellä. Riveralla on 1.02 ratsastusaika. Nyt hän on voittaja.

Sebastian Rivera is a Big Ten Champion!

141: Luke Pletcher ansaitsee kostaa Nick Lee 6-5 voitto

iso revanssi on edessämme! No niin.

Sekoitus, sekoitus, scrabling! Ottelu alkaa vauhdikkaasti, mutta se on Pletcher kahdella ensimmäisellä pisteellä. Lee hakee karkumatkan ja se on 2-1 Pletcher., Lee turvaa jalan ja viimeistelee huolimatta Plectcherin yrityksestä kieriä taklauksen läpi aivan kuten duaalissa. Lee johtaa ensimmäisen kahden minuutin jälkeen 3-2.

Pletcher pakenee, ja se on 3-3, kun ensimmäistä erää on jäljellä kolmekymmentä sekuntia. Pletcher hakee aikaisen karkumatkan johtoasemaan toisessa erässä. Tilanne on 4-3, kun erää on jäljellä 1.30. Lee etsii jalkaa, mutta Pletcher on liian nopea. Nämä miehet yhtä lahjakkaita ja laittaa show! Ottelu on ollut vauhdikas, mutta molempia on vaadittu viivyttelemään, mikä viittaa siihen, että erotuomari haluaa nähdä enemmän liikettä.,

Pako Lee aloittaa kolmannen, ja me kaikki olemme tasapisteissä 4-4. Pletcher on pitänyt ottelun lähempänä kuin osavaltionyliopistossa. Ohion osavaltion veteraani lähtee tämän jälkeen kaksiosaiseen, mutta joutuu vastaiskuun, vain kehottaakseen Pletcheriä ampumaan uudelleen. Hän johtaa 6-5 Leen paon jälkeen. 30 sekuntia jäljellä. Pletcher etsii laukausta, mutta ne menevät liian pitkälle. Mutta sillä ei ole väliä, tämä kuuluu Buckeyelle.

Luke Pletcher on iso kymppimestari!,

149: Pat Lugo päihittää Sammy Sasson 2-1

ei pisteitä ensimmäisen minuutin jälkeen, mutta nämä kaverit taistelevat vielä. Sasson ja Lugon välinen ottelu on mielenkiintoinen monestakin syystä, joista yksi on vain Lugon vahvuuden ja Sasson pituuden välinen vartalotyyppiero. Se on Lugo, jolla on ensimmäinen taklaus, ja hän hallitsee Sassoa. Lugo palaa keskustaan ja suorittaa mukavan matonpalautuksen ajaakseen jakson loppuun. Hän päättää ensimmäisen 2-0-johtoon 1.10 ratsastusajalla.

nämä kaverit ovat innoissaan, molemmat pokkaavat varoituksen alussa., Lugo alkoi ajan pohjassa, mutta Sasso pitää hänet alas keräät ratsastus aikaa, ennen kuin teet hänet ulos kehästä. Sasso ratsastaa ajan :46 sekuntia kokonaisajon ajasta. Nyt on Lugon vuoro ratsastaa, sillä Sasso valitsee pohjan, mutta tarvitsee: 30 paeta. Pakoa tarkastellaan uudelleen. Puhelu on peruutettu. Lugo johtaa yhä 2-0 ja pyrkii juoksemaan Sasson ajoaikaa, mutta häntä varoitetaan viivyttelystä ja katkaisee Buckeyen. Tilanne on 2-1 Lugolle alle minuutin kolmannessa erässä. Sasso tekee liikkeen ja laittaa Lugon melkein selkäänsä,mutta aika umpeutuu., Viranomaiset käyvät puhelun läpi. Iso kymppi-titteli on vaakalaudalla. Puhelu on vahvistettu. Sasso ei ole tyytyväinen, mutta hän miettii tätä 2-1-ottelua seuraavan kahden viikon aikana ja odottaa revanssia loppukilpailuun.

Pat Lugo on kympin mestari!

IOWA CLINCHES BIG TEN JOUKKUE OTSIKKO

157: Ryan Deakin pitää pois Kendall Coleman 7-2

Nro 1 voittamaton Ryan Deakin näyttää hänen ensimmäinen Big Ten otsikko, kun hän ottaa Purdue on nuori Kendall Coleman, ja ensimmäinen erä oli kaikki Deakin., Hän teki ensimmäisen takaiskumaalin ja haki takapisteitä jo aiemmin, mutta urheilijat menevät liian pitkälle. He osaavat ratsastaa Northwestern vaikka Deakin rakennettu lähes kaksi minuuttia ratsastus aikaa, kun ensimmäinen erä. Hän päätti aloittaa toisen ja haki varhaisen paon, ja nyt neutraalissa Coleman tekee hyökkäyksen. Deakin yritti Deakinina kääntää Colemanin laukauksen vastahyökkäykseksi, mutta hän loi pattitilanteen. Toinen taklaus Deakinille, ja hän päättää jakson 5-0., Coleman valitsi neutraali aloittaa kolmannen kauden, ja hän haluaisi ajaa alas joitakin Deakin on ratsastus aikaa ja poimia kaksi takedowns taistella voittaa.

And there he goes! Se on kaksi Coleman ja paeta Deakin, ja olemme 6-2 Deakin 1:12 ottelussa. Coleman laukoo tuplajalan, mutta ei pysty viimeistelemään Deakinin puolustusta vastaan. 30 sekuntia jäljellä. Ei haittaa Jokereille, kun se hakee 7-2-vierasvoiton ratsastusajalla.

Ryan Deakin is a Big Ten champion!,

165: Alex Marinelli hioo pois kova 3-2 voittaa Vincenzo Joseph

Kaikki sinun täytyy tehdä, on sanoa, että nämä kaksi nimeä saada paini fanit innoissaan. Se on uusintaottelu, jota kaikki ovat odottaneet: Cenzo vs. The Bull.

molemmilla puolilla oli paljon painetta, mutta Joosef otti ensimmäisen laukauksen kaksijalalla. Marinelli puolusti toimintaa ja taistelee kovaa vauhtia vastaan, kun taas Joseph näyttää rauhalliselta ja keränneeltä. Hän antaa Marinellin valita paikat, mutta ei anna hänen edetä niiden kanssa., Ei pisteitä ensimmäisen erän jälkeen, ja Marinelli tulee valita pohja aloittaa kauden.

Paetkaa Marinellia, ja hän ottaa ottelun ensimmäisen johdon. Joseph etsii laukausta, mutta Marinelli laskettelee jälleen ja välttää päästämästä Josephia suloiseen kohtaansa. Ottelu on ollut toistaiseksi puolustava, sillä Marinellin karkumatka oli taululla ainoa piste viiden minuutin jälkeen. Joseph päättää aloittaa kolmannen ja hakee pakomatkan tasoittaakseen ottelun. Joseph on ottanut suurimman osan laukauksista, mutta ei ole onnistunut maalinteossa. Marinellin veriaika., Molemmat kaverit tietävät, missä toinen haluaa olla, ja välttelevät niitä paikkoja selittäen 1-1-lukemat.

Here comes the scramble! Ei pisteitä,mutta tahti on kasvanut. Minuutti jäljellä. Lisää verta Marinellille. Tilanne on yhä 1-1. Marinelli tarttuu Josephin jalkaan ja nappaa ottelun kaksi ensimmäistä pistettä, ja se riittää. Joseph lisää paon, mutta se ei riitä. Härkä voittaa!

Alex Marinelli on kympin mestari!,

174: Mark Hall kostaa menetys Michael Kemerer kova 8-5 voitto

Mark Hall tekee ensimmäisen siirron ja näyttää kaksi, poimien ensimmäinen takedown minuutin kuluessa ottelun alkaen. Kemerer pakenee, mutta toiminta jatkuu. Nämä kaksi miestä ovat molemmat huippu-urheilijoita, ja he painivat kunnioituksella. Ensimmäinen jakso päättyy Hallin 2-1-edukseen, ja Penn State senior valitsee pohjan. Pakohalli, mutta Kemerer menee heti laukaukseen. Hän ei voi lopettaa, ja Sali löytää joitakin rikos omasta, poimien takaisin pistettä puolustus., Takedown seuraavasti Sali, joka antaa hänelle 7-1 johtoon alle minuutti jäljellä toisella jaksolla. Kemerer hakee vielä yhden pakopaikan, mutta hän tarvitsee oman siirron päästäkseen takaisin otteluun. Kemererin laukaus laittaa miehet takaisin käsikähmäasentoon, mutta Kemerer ei pysty viimeistelemään sitä ennen erän loppua.

Alkaa pohjassa kolmas, Kemerer poimii nopeasti paeta tuoda pisteet 7-3. Ja nyt hän on iskussa!, Kemerer voimat ryntäily ja poimii kaksi viemään pisteet 7-5, mutta Sali paeta ulottuu Penn State vanhempi on johtaa 8-5. Pilttuu vastaan Sali voisi olla hiukan toivoa Kemerer, kuin hän tarvitsee löytää kolme pistettä seuraavan 30 sekunnin vaatia konferenssin otsikko. Kemerer lähtee samaan siirtoon kuin aiemmin, mutta aika loppuu kesken.

Mark Hall on iso kymppimestari!

184: Aaron Brooks voittaa Big Ten Fuksi Vuoden aateliset hänen 3-2 voittaa Cam Miten

Ei pisteitä vielä kolmannessa erässä, mutta nämä kaverit ovat nälkäisiä.,

kumpikaan näistä miehistä ei ole voittanut Big Ten-titteliä, mutta molemmat painivat tyynesti ja keskittyneesti torjuessaan toistensa hyökkäykset. Miten valitsi alas aloittaa ensimmäisen kauden ja ansaitsi paeta päästä taululle ensin, mutta sitten Brooks poimii hänen toimintaa ja näyttää kaksi. He menevät rajojen ulkopuolelle ja jatkavat taistelua keskustassa. Kummallakaan urheilijalla ei ole vielä pisteitä kuin caffeyn karkumatkalla.

Brooks valitsee Bottaksen kolmannen erän alkuun, ja pako sitoo sen. Ja siinä se on! Tilanne on tasan 1-1, kun aikaa on alle kaksi minuuttia., Brooks koukuttaa jalan, mutta Caffey piti vahvasti kiinni ja etsi jopa vastahyökkäystä laidalta. Erotuomari jatkaa huutamista ”neutraalisti”, mutta Caffey ja Brooks kirmaavat kovaa. Takaisin keskustaan mennään 30 sekuntia. Kaksi Brooksille lyhytaikaisesta taklauksesta! Caffey pääsee pakoon, mutta Penn Staten voittaja on toinen!

Aaron Brooks on kympin mestari!

197: Kollin Moore poimii kolmannen Big Ten-tittelinsä, tällä kertaa 4-1 fashion vs., Eric Schultz

Eric Schultz on koonnut vaikuttava kausi, ja tässä on hänen mahdollisuus laittaa huutomerkki hänen vuosi. Kollin Moore on kuitenkin kova.

Ohion osavaltio pysyi kärsivällisenä, katsellen oikeaa hetkeä ottaa hänen laukauksensa, ja siinä se on. Kaksi pistettä Kollin Moorelle ja ensimmäisen jakson rideoutille. Hän johtaa 2-0 aloittaa toisen ja aloittaa pohja tässä ensi kaudella. Nopea karkumatka antaa hänelle 3-0-johdon. Schultz on ollut tässä ottelussa varmasti aggressiivinen, mutta ei ole pystynyt maalintekoon. Hän taistelee, taistelee ja painii kovaa vastaan ei., 1 urheilija maassa. Moore pitää 3-0-johdon kolmannessa erässä, mutta Schultz alkaa etsiä ensimmäistä pistettään. Moore ratsasti Schultzilla kauden ensimmäiset minuutit ennen kuin katkaisi tappionsa, vaikka Buckeye johtaa edelleen mukavasti 3-1 ajassa 1:43. Ottelu on yhden ottelun mittainen, mutta kaikki on ollut Moorea, ja hän tekee sen uudestaan.

Kollin Moore is a Big Ten champion!

285: Gable Steveson omistaa kova, että 8-6 voittaa Mason Parris

Ja tässä sitä mennään! Mason Parris ja Gable Steveson painivat niin vahvasti, mutta se on Pariisi laukauksen kanssa., Hän ei ihan lopeta, vaan esittelee lahjakkuuttaan ja nopeuttaan. Ja nyt se on Steveson kaksikon kanssa, ja hän yrittää kääntää Parrisin selkään, mutta Parris pakenee. Tilanne on 2-1, kun 1:20 menee ensimmäiseen. Parris on ollut tehdä liikkuu kohti ammuttu, mutta toistaiseksi se on ollut vain Steveson, joka on voinut laittaa ylös pistettä, ja toinen takedown ulottuu hänen johtaa 4-2. Parris löytää kehdon, mutta on liian myöhäistä ja aika loppuu kesken. Hän tekee nopeasti paeta aloittaa toinen, ja se on 4-3 Steveson 1:30 painia toisen.

Another scramble! He ovat urheilullisia., Ei pisteitä, mutta vaarallisia tilanteita, kun Steveson ja Parris rullaavat matolta. Toinen erä päättyy Steveson eteenpäin 4-3, ja Steveson valita pohja aloittaa kolmannen. Stevesonin pako ja nopea laukaus antavat hänelle vauhtia,mutta vain yhden pisteen. Steveson johtaa 5-3, kun erotuomarit arvioivat tilannetta.

Parrisin hyökkäys, mutta ei pisteitä. 5-3 Steveson, kun jäljellä on minuutti. Steveson nappaa toisen taklauksen, ja Parris etsii lyhytaikaista siirtoa. Hän nostaa kaksi, mutta se ei riitä. Steveson johtaa voitoin 8-6.