ATP Tour (Suomi)

toimittajan Huomautus: Kymmenen vuotta sitten, John Isner ja Nicolas Mahut pisimmän ottelun historian ensimmäisellä kierroksella Wimbledonissa. Koska pelaajat muista niiden taistelu sosiaalisen median, ATPTour.com tulee esiin sen ottelun raportti ottelu on viimeinen päivä 24. kesäkuuta 2010.

Se on kestänyt yli kolme päivää, rikkoi monia tennis ennätys ja lopulta päättyi 25-vuotias Amerikkalainen John Isner lyömällä rysty – hänen 246th voittaja – alas rivi siirtää Nicolas Mahut-Ranskassa.,

poimien 59-59 viidennessä asettaa sen kolmantena päivänä, ensimmäisen kierroksen ottelussa kentällä 18 Mm, joka on innostunut maailmanlaajuisen yleisön, jatkoi palvella kanssa ei taitekohta mahdollisuuksia, kunnes 6’10” Isner kaatui selälleen pitäneet hänen hermo loppuun pisin tennis ottelun ennätys 6-4, 3-6, 6-7(7), 7-6(3), 70-68 voitto 11 tuntia ja viisi minuuttia.

molemmilla miehillä on tukevasti jalat tennishistoriassa.,

Vuonna Instagram post muistoksi 10 vuotta vuosipäivä ottelua, Isner kirjoitti: ”Se on jotain, että olen pyytänyt lukemattomia kertoja siitä vielä tänäkin päivänä, ja totuudenmukaisesti en nauti kauneuskäsittelystä, mitä me molemmat meni läpi. Mikä alkoi tavallisesta ensimmäisen kierroksen ottelu Grand Slam morphed spektaakkeli, että jopa varasti otsikot samanaikaisesti World Cup.

”Jälkeenpäin olen oppinut, että alkuun hänen uskomattoman kilpailukykyinen henki, Nico on yksi kaikkein aito ja ystävällisiä ihmisiä olen koskaan törmännyt.,”

Hyvää syntymäpäivää ystäväni… Meidän pitäisi ehdottomasti ottaa aikaa yhdessä muistellaksemme tätä uskomatonta tarinaa. #10yearsalready 🙈😉🥴@JohnIsner pic.twitter.com/OaxSArvF5k

— Nico Mahut (@nmahut) kesäkuuta 22, 2020

Siellä oli kolme palvelua taukoja 183 pelejä, yhteensä 980 pistettä. Molempien pelaajien välillä pelattiin 168 peräkkäistä huoltopeliä, kunnes Isner murtui ottelun 183.ja viimeisessä ottelussa. Edellinen syöttötauko oli ollut toisen erän toisessa ottelussa, kun Isner kaatui lukemin 0-1.,

viidennen asettaa yksin kesti kahdeksan tuntia ja 11 minuuttia – pidempään kuin mikään edellinen pisin ottelu tenniksen historiassa, kun Fabrice Santoro voittaa hänen ranskalainen maanmiehensä Arnaud Clement yli kuusi tuntia ja 33 minuuttia ensimmäisen kierroksen ottelun 2004 Roland Garros.

Isner löi 113 ässät 103 Mahut oli 490 voittajat kaiken – mukaan lukien 244 varten Mahut, joka poimii punnan shekin 11,250. Keskiviikko, Isner oli jäänyt neljä ottelua pistettä viides sarja – yksi 10-9, kaksi 33-32 ja yksi 59-58.,

päätyttyä historiallinen ottelu, All England Clubin esiteltiin kaksi pelaajat ja Mohamed Lahyani, ruotsalainen tuomari, palkintoja kentällä merkitä niiden saavuttamista.

hovin haastattelussa nro 23 seed Isner sanoi kukistetusta vastustajastaan: ”kaveri on ehdoton soturi. Jonkun piti hävitä. Tämän jakaminen hänen kanssaan oli ehdoton kunnia. Ehkä tapaamme taas jossain, eikä se ole 70-68.”

Mahut oli armollinen tappioon, myöntää, ”tällä hetkellä olen vain todella kiitollinen. Se oli mahtavaa tänään.,

”John ansaitsi voiton. Hän palveli uskomatonta, hän on mestari. Oli todella kunnia pelata kaikkien aikojen paras ottelu tenniksen parhaassa paikassa. Se oli pitkä, mutta taisimme molemmat nauttia siitä.”

ironisesti Isner ja Mahut vetivät toisiaan puoleensa myös ensimmäisellä kierroksella vuonna 2011. Isner won 7-6(4), 6-2, 7-6(6).