Io .a vinder 2020 Big Ten wrestlingrestling turnering

Big Ten turneringen producerer altid vilde, uventede og uforudsigelige kampe. Nå – i år var ikke anderledes. Kun fire af de ti No. 1 frø kæmpede til en titel, og fire ubesejrede brydere tog et tab. Resultaterne fra denne turnering vise, hvad de øverste atleter i landet kan gøre, og nu al den opmærksomhed vil være på den næste store scene: NCAA turnering i Minneapolis.,

Iowa Hawkeyes vil komme ind på det nationale turnering som Big Ten champions, efter at have afhentet de hold vinde på konferencen niveau for første gang siden 2010, ledet af tre vindere i 125-pund Spencer Lee, 141-pund Pat Lugo og 165-pund Alex Marinelli. Lees præstation førte til, at han blev udnævnt til Big Ten wrestrestler of The Year, og hovedtræner Tom Brands hentede Big Ten coach of The year Honours.Nebraska sluttede på andenpladsen som et hold i Big Ten med en finalist og fem tredjeplads efterbehandlere., Ohio State Buckeyes tog tredjepladsen med to champs i Kollin og Luke Moore Pletcher, mens Penn State tog fjerde med to champs i Aaron Brooks og Mark Hall. North .estern havde også to champs i Sebastian Rivera og Ryan Deakin og sluttede sjette som et hold. Rivera præstation også fortjent ham fremragende Wrestrestler af turneringen, mens Brooks vandt Freshman af året for hans sejr. Minnesota havde den endelige mester på 285 pund i Gable Steveson og sluttede ottende som et hold.,

før de lyse lys i den nationale turnering skinner, lad os se tilbage på, hvordan hver af de store ti mestere opnåede deres mål.

LIVE-OPDATERINGER FRA DEN STORE TI-MESTERSKAB

125: Spencer Lee dominerer Devin Schroder 16-2

Spencer Lee startede første periode med fuld kraft og scorede to hurtige takedowns med en lang tur mod Devin Schroder. Han var op 4-1 efter de første to minutter, og derefter Red ud resten af den første periode i fuld kontrol., Lee havde brug for kun få sekunder i den følgende periode for at score yderligere to point og tage en 6-1 føring, da Schroder advares om at stoppe.Lee er en maskine på toppen, og han har ikke givet Schroder en pause hele kampen. Der er en historie om denne kamp, og det har været Lees topspil. Schroder vælger neutral for at starte den tredje periode, men Lee fulgte straks den tredje periode, der startede fløjte med en Takedo .n. Han gik derefter op 8-1 med ridetid i god position for bonus i denne mesterskabskamp., Schroder er dog en fighter, og han leder efter Takedo .n, men Lee gør det til en Takedo .n for 10-2 føringen. Bonus må være Spencer Lees mellemnavn.

begge atleter advares for at stoppe, men Lee kæmper på toppen. Lee med et sidste sekund nær efterår for rygpunkter for at afslutte med en 16-2 stor beslutning.Spencer Lee er en stor ti mester!

133: Sebastian Rivera slår Roman Bravo-ung 7-2

Åh dreng, Åh dreng! Dette er en af de største matchups af natten, da to krigere går head-to-head for deres første Big Ten-titel på 133 Pund., Sebastian Rivera vandt konferencen sidste år på 125 pund, men han er stødt op nu og vil påtage sig Penn State superstar Roman Bravo-Young. Gør jer klar, folkens!

Rivera er sportslige gotisk stil singlets mens Bravo-Young er i den klassiske Penn State Blue singlet, for dem af jer, der er interesseret. Bravo-Young gør det første skridt og henter to med en tidlig Takedo .n. Han leder efter mere kontrol, men Rivera kæmper hårdt for at komme ud. Og han undslipper for en! En lille smule handfighting og Bravo-Young går til yderligere to, der fører mændene ind i en scramble., Dommeren kalder potentielt farlige, og vi er tilbage til midten af måtten.

Rivera vælger ned for at starte den anden og undslipper for at binde kampen. Vi er tilbage til håndkampen, og Rivera leder efter seomthing, mulig en hovedlås til en tur, men han har ikke succes med Bravo-Young modvirker alt. Åh, men der er et ben! Rivera sætter Brvavo-Young ned og leder efter rygspidser. Han tager de to, og det er en 4-2 føring for Wildildcat.Bravo-Young vælger ned for at starte den tredje, og han vil enten have brug for en flugt og lang tur eller en Takedo .n., Rivera har lagt alt pres på sin modstander, og han henter mere ridetid, hvilket gør tingene vanskeligere for Bravo-Young. Et minut tilbage. Tyve sekunder tilbage. Rivera har 1: 02 ridetid. Og nu er han en vinder.Sebastian Rivera er en stor ti mester!

141: Luke Pletcher tjener hævn mod Nick Lee i en 6-5 sejr

en stor omkamp er foran os! Så er det nu. Scrambling, scrambling, scrambling! Denne kamp starter med tonsvis af action, men det er Pletcher med de to første punkter. Lee henter flugten, og det er 2-1 Pletcher., Lee sikrer et ben og slutter trods Plectcher forsøg på at rulle gennem Takedo .n ligesom han gjorde i dual. Lee fører 3-2 efter de første to minutter. Pletcher undslipper, og det er 3-3 med tredive sekunder tilbage i den første periode. Pletcher opfanger en tidlig flugt for at tage føringen i den anden periode. Det er 4-3 med 1: 30 at gå i perioden. Lee leder efter et ben, men Pletcher er for hurtig. Disse mænd lige så talentfulde og sætte på et Sho!! Det har været en actionfyldt kamp, men begge fyre er blevet opfordret til at stoppe, hvilket antyder, at dommeren ønsker at se mere bevægelse.,

undslippe for Lee at starte den tredje, og vi er alle bundet på 4-4. Pletcher har holdt denne kamp tættere end han gjorde i State College. Ohio State veteran går derefter til dobbelt ben, men modvirkes, kun for at bede Pletcher om at skyde igen. Han tager 6-5 føringen med en Takedo .n efter Lees flugt. Tredive sekunder tilbage. Pletcher leder efter skud, men de går uden for grænserne. Men det betyder ikke noget, denne tilhører Buckeye. Luke Pletcher er en stor ti mester!,

149: Pat Lugo outmuscles Sammy Sasso 2-1

ingen point efter det første minut, men disse fyre kæmper stadig. Matchup mellem Sasso og Lugo er interessant for en række årsager selv, ene er bare kropstype forskellen mellem Lugo styrke og Sassos længde. Det er Lugo med den første Takedo .n og han vil kontrollere Sasso out of bounds. Lugo vender tilbage til centrum og udfører en dejlig mat tilbagevenden for at ride ud perioden. Han vil ende den første op 2-0 med 1:10 af ridning tid.

disse fyre er spændte, begge henter en forsigtighed fra starten., Lugo startede perioden på bunden, men Sasso holder ham ned for at rack op ridning tid, før du arbejder ham ud af cirklen. Sasso rider ud af perioden for: 46 sekunder af den samlede ridetid. Nu er det Lugo tur til at ride, som Sasso vælge bund, men har brug for :30 at flygte. Flugten er under revision. Opkaldet er vendt. Lugo fører stadig 2-0 og arbejder for at løbe ned Sassos ridetid, men han advares for at stå og skære Buckeye løs. Det er 2-1 Lugo med mindre end et minut i den tredje periode. Sasso gør et træk og sætter Lugo næsten på ryggen, men tiden udløber., Embedsmændene gennemgår opkaldet. Den store ti titel er i balance. Opkaldet er bekræftet. Sasso er ikke glad, men han vil tænke på denne 2-1 kamp i løbet af de næste to uger og ser frem til omkampen hos nationals.

Pat Lugo er en stor ti mester!

IOWA CLINCHES THE BIG TEN TEAM TITEL

157: Ryan Deakin har slukket Kendall Coleman 7-2

Nej 1 ubesejret Ryan Deakin ser for hans første Store Ti afsnit, som han tager på Purdue ‘ s unge Kendall Coleman, og den første periode blev alle Deakin., Han scorede den første Takedo .n og ledte efter back point tidligere, men atleterne går uden for grænserne. De ved sikkert, hvordan man kører i det nordvestlige, da Deakin opbyggede næsten to minutters ridetid efter den første periode. Han valgte ned for at starte den anden og hentede en tidlig flugt, og nu på neutral er det Coleman, der gør angrebet. Deakin, der var Deakin, forsøgte at gøre Colemans skud til et modangreb, men han skabte et dødvande. En anden Takedo .n for Deakin, og han afslutter perioden 5-0., Coleman valgte neutral for at starte den tredje periode, og han vil gerne løbe ned nogle af Deakins ridetid og hente to Takedo .ns for at kæmpe for en sejr.

og der går han! Det er to for Coleman og en flugt for Deakin, og vi er på 6-2 Deakin med 1: 12 til at gå i kampen. Coleman skyder et dobbelt ben, men han kan ikke afslutte mod Deakins forsvar. Tredive sekunder tilbage. Intet problem for Wildildcat, da han henter en 7-2 sejr med ridetid. Ryan Deakin er en stor ti mester!,

165: Ale.Marinelli slår en hård 3-2 sejr over Vincen .o Joseph

alt hvad du skal gøre er at sige disse to navne for at få excitedrestling fans begejstrede. Det er re-match alle har ventet på: Cen .o vs Bull.

masser af pres på begge sider, men det var Joseph, der tog det første skud med et dobbelt ben. Marinelli forsvarede handlingen og kæmper hårdt for at tvinge tempoet, mens Joseph ser rolig og samlet ud. Han lader Marinelli vælge positionerne, men ikke lade ham komme videre med dem., Ingen point efter den første periode, og Marinelli vil vælge bunden for at starte perioden.

undslippe Marinelli, og han vil tage den første føring af kampen. Joseph ser efter et skud, men Marinelli tæller igen og undgår at lade Joseph glide ind i sit søde sted. Det har været en defensiv kamp hidtil med Marinellis flugt som det eneste punkt på brættet efter fem minutter. Joseph vælger ned for at starte den tredje og henter Flugten for at binde kampen. Joseph har taget de fleste skud, men han har ikke været i stand til at score. Blod tid til Marinelli., Begge fyre ved, hvor den anden ønsker at være, og de undgår disse pletter og forklarer 1-1 score.

Her kommer scramble! Ingen point, men tempoet er steget. Et minut tilbage. Mere blod tid til Marinelli. Vi er stadig 1-1. Marinelli griber Josephs ben og henter de to første punkter i kampen, og det vil gøre det. Joseph tilføjer flugt, men det er ikke nok. Tyren vinder!

Ale!Marinelli er en stor ti mester!,

174: Mark Hall hævner et tab til Michael Kemerer med en hård 8-5 sejr

Markér Hall tager det første skridt og ser ud til to, picking up den første takedown inden for et minut af kampen starter. Kemerer undslipper, men handlingen fortsætter. Disse to mænd er begge elite atleter, og de kæmper med respekt. Den første periode slutter med Hall holder 2-1 fordel, og Penn State senior picks bunden. Escape Hall, men Kemerer går straks ind i et skud. Han kan ikke afslutte, og Hall finder sin egen lovovertrædelse og henter tilbage point på forsvaret., En Takedo .n følger For Hall, som giver ham en 7-1 bly med mindre end et minut tilbage i den anden periode. Kemerer henter et andet Flugtpunkt, men han har brug for et eget træk for at sætte sig tilbage i kampen. Et skud fra Kemerer sætter mændene tilbage i en håndkampposition, men Kemerer kan ikke afslutte det inden udgangen af perioden. starter på bunden for tredje, Kemerer opfanger en hurtig flugt at bringe til score til 7-3. Og nu er han på angrebet!, Kemerer tvinger en scramble og henter de to for at bringe scoren til 7-5, men en Hall escape udvider Penn State seniors føring til 8-5. En stall mod Hall kunne være et glimt af håb for Kemerer, da han har brug for at finde tre point i de næste 30 sekunder for at kræve en konferencetitel. Kemerer går til det samme træk, som han scorede på tidligere, men tiden løber ud.

Mark Hall er en stor ti mester!

184: Aaron Brooks vinder Big Ten Freshman of the Year hædersbevisninger for sin 3-2 sejr over Cam Caffey

Ingen point, men i tredje periode, men disse fyre er sultne., ingen af disse to mænd har vundet en Big Ten-titel, men de kæmper begge med ro og fokus, da de afværger hinandens angreb. Caffey valgte ned for at starte den første periode og tjente en flugt for at komme på tavlen først, men så henter Brooks sin handling og ser efter to. De går uden for grænserne og fortsætter med at kæmpe tilbage i midten. Ingen point endnu for nogen anden atlet end Caffeys flugt. Brooks vælger bunden for at starte den tredje periode, og en flugt vil binde den. Og der har han det! Vi er alle bundet på 1-1 med mindre end to minutter at gå., Brooks kroge et ben, men Caffey holdt stærk og kiggede endda efter et modangreb på kanten. Dommeren fortsætter med at råbe “neutral”, men Caffey og Brooks krymper hårdt. Tilbage til centrum går vi med 30 sekunder at gå. Det er to til Brooks på en kort tid Takedo !n! Caffey opfanger en flugt, men Penn State har en anden vinder! Aaron Brooks er en stor ti mester!

197: Kollin Moore henter sin tredje Big Ten-Titel, denne gang på 4-1 mode vs., Eric Schultz

Eric Schultz har sammensat en imponerende sæson, og her er hans chance for at sætte et udråbstegn på hans år. Men Kollin Moore er hård. Ohio State forblev tålmodig og så det rigtige øjeblik til at tage sit skud, og der er det. To point for Kollin Moore og en første periode rideout. Han fører 2-0 for at starte den anden og starter på bunden i denne næste periode. En hurtig flugt giver ham 3-0 føringen. Schult.har bestemt været aggressiv i denne kamp, men har ikke været i stand til at score. Han kæmper, kæmper og kæmper hårdt mod Nej., 1 atlet i landet. Moore holder 3-0 føringen ind i den tredje periode, men Schult.vil begynde at lede efter sit første punkt. Moore kørte Schultz for de første minutter af perioden før opskæring ham til at tabe, selvom Buckeye stadig fører komfortabelt 3-1 med 1:43 af ridning tid. Det er en one-Takedo .n kamp, men det har været alle Moore, og han vil gøre det igen. Kollin Moore er en stor ti mester!

285: Gable Steveson holder hårdt for en 8-6 sejr over Mason Parris

og her går vi! Mason Parris og Gable Steveson kæmper så stærkt, men det er Paris med skuddet., Han er ikke helt færdig, men viser sit talent og hastighed. Og nu er det Steveson med de to, og han ser ud til at vende Parris for backpoints, men Parris undslipper. Det er 2-1 med 1: 20 at gå i den første. Parris har gjort bevægelser mod et skud, men indtil videre har det kun været Steveson, der har været i stand til at sætte point, og en anden Takedo .n udvider sin føring til 4-2. Parris finder en vugge, men det er for sent, og tiden løber ud i perioden. Han gør en hurtig flugt for at starte den anden, og det er 4-3 Steveson med 1:30 at kæmpe i den anden.

en anden scramble! Hold da kæft, de er atletiske., Ingen point, men nogle farlige situationer som Steveson og Parris ruller af måtten. Den anden periode slutter med Steveson ahead 4-3, og Steveson vælger bunden for at starte den tredje. En flugt for Steveson og et hurtigt skud giver ham fart, men bare det ene punkt. Steveson fører 5-3 som refs gennemgå situationen. et angreb fra Parris, men ingen point. 5-3 Steveson med et minut tilbage. Steveson henter en anden Takedo .n, og Parris leder efter en kort tid. Han henter to, men det er ikke nok. Steveson tager sejren 8-6.